Ondersteuning bij detachering binnen de EU

 

Welke diensten leveren wij?

Wij helpen u bij het uitvoeren van een opdracht in een EU-land, overeenkomstig wet- en regelgeving. Dit doen wij door het checken van de aanmeldgegevens en documenten en het aanmelden van uw medewerker(s) bij de betreffende buitenlandse instantie. Maar ook het archiveren van deze gegevens en het ondersteunen bij een inspectie behoren tot onze diensten.

Door onze buitenlandse vertegenwoordiging en ondersteuning kunt u zich blijven concentreren op het doen van business in Europa. Met een aanpak die juridisch is getoetst.

 
 
 

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen is het afsluiten van een lidmaatschap met EuroProof. Nadat uw gegevens zijn gevalideerd en administratief zijn verwerkt bent u lid.

Na ontvangst van uw inlognaam en wachtwoord kunt u naar uw gepersonaliseerde en beveiligde ledenpagina. Op deze pagina kunt u nieuwe opdrachten/medewerkers registreren. EuroProof zorgt daarna voor de vooraanmelding. Tevens ziet u alle lopende opdrachten, uw gedetacheerde medewerkers en de opdrachtgevers.

Een voorbeeld...

U bent lid en heeft een opdracht aanvaard voor een project in Zuid-Frankrijk. Hiervoor moeten 4 medewerkers tijdelijk worden gedetacheerd. Dit traject verloopt als volgt:


Image

Optioneel biedt Europroof:

  • Vertaling van arbeidsrechtelijke documenten: In sommige Europese landen dienen documenten als contracten, salarisstroken etc. vertaald te zijn in de taal van het desbetreffende land.
  • Juridisch advies en bemiddeling: Wanneer u juridische ondersteuning nodig heeft, helpen wij u bij het vinden van de juiste juridische partner. Per land onderhouden wij contacten met gespecialiseerde kantoren.
 

Ook boetevrij ondernemen in het buitenland?

Met het EuroProof lidmaatschap kunt u zich blijven focussen op het doen van business.


Word lid!